Pure Cosmetics

Hatékonyak, mert élenjárók, biztonságosak, mert természetesek….

A Pure Cosmetics olasz kozmetikumok innovatív megoldásokat kínálnak a profi bőrápolásra egy fito kozmetikai termékcsalád segítségével, az arc és test szépsége és egészsége érdekében. A Pure Cosmetics kozmetikumok alapos kozmetikai kutatás gyümölcsei, hogy célzott és hatékony megoldásokat nyújtsunk a szép és egészséges bőrért.

Minden Pure Cosmetics termék innovatív és természetes, hipoallergén a bőr a fiziológiájának tiszteletben tartásával. A Pure Cosmetics termékek hatékonyak és természetesek a bőr esztétikai problémáinak kezelésére és megoldására készültek, hogy a bőr újra ragyogó és sima legyen.

A Pure kozmetikai termékek egy képzett laboratóriumi csapat és egy folyamatos kozmetikai kutatás-fejlesztés szoros együttműködéséből születtek. A bőr védelme a bőr biológiájára és fiziológiájára vonatkozó jelenlegi tudásanyag folyamatos frissüléséből ered, és a  legbőrbarátabb hatóanyagok használata garantálja. A Pure paraffinmentes, petrolátum- és szilikonmentes.

Minőségi garanciák

  • Érzékenységet kiváltó és káros anyag mentes termékek, ásványi olaj, petróleumszármazék, szilikon és paraffinok nélkül.
  • Állati eredetű anyagoktól mentes (az olajok és alapok teljesen növényi eredetűek, ahogy a kivonatok és hatóanyagok is).
  • Növényi eredetű bőrápoló hatóanyagokból készültek. minden növényi kivonat válogatott bio termelésből származik.
  • A teljes termékskála minden allergénektől mentes.

Ne köss kompromisszumot, ha a bőröd egészségéről és szépségéről van szó! Válaszd a Pure termékeit!

 

A Pure Cosmetics arckezelő termékeit itt tekintheti meg.

A Pure Cosmetics testkezelő termékeit itt tekintheti meg.