Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A Radiowave rádiófrekvenciás kezelés a rádióhullámok jótékony hatását használja fel ahhoz, hogy feszesebbé és rugalmassá tegye a bőrt.

A rádiófrekvenciás kezelés lényege, hogy a szövetek mikorkeringését stimulálva, a kollagén és elasztin termelődés növekszik, ami által ráncfeltöltő és arcfeszesítő hatás érhető el. A bőr tónusosabb, fiatalabb és tömörebb lesz.

Mi a rádiófrekvencia és hogyan működik?

A rádiófrekvencia az egyik legmodernebb non invazív technika, amit a bőr öregedésének és petyhüdtségének csökkentésére használnak.

A rádiófrekvenciás készülék a bőrszövetbe minimális mennyiségű váltakozó, magas frekvenciájú elektromos energiát bocsát be, azért, hogy az hővé változzon.

A rádiófrekvencia lehetővé teszi a bőr legmélyebb szöveteiben való kezeléseket.

A rádiófrekvencia árthat az egészségnek?

A rádiófrekvencia egy nagyon biztonságos módszer, mivel a terápia elektromágneses hullámokat használ fel, amik csak a bőr alatti részt stimulálják, anélkül, hogy biológiai hatásuk lenne az izomrostokra és az idegekre.

Hogyan történik a kezelés?

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés egy alapos arcletisztítás után történik, 20 percig kezeljük a bőrt a rádiófrekvenciás készülékkel, mely egyénre szabott kezelést tesz lehetővé a paraméterek beállítását követően. Ezt követően a bőrt feltöltjük hatóanyagkoncentrátumokkal és erőteljes ránctalanító pakolással feszesítjük az arcbőrt.

Hány alkalommal szükséges a rádiófrekvenciás arckezelés?

A kezelés már 1 alkalom után is látványos változást eredményez, de kúraszerű alkalmazása elengedhetetlen a feszesebb arcbőrért! Az arckezelő kúra 5 alkalmas, amit hetente kell végezni.

Azonnali hatás, látványos eredmény!