Snellicento – Jordán tengeri sós testtekercselés

Snellicento – alakformáló és méregtelenítő kezelés tiszta, természetes anyagokkal

A Snellicento lehetővé teszi a test kerületének csökkentését 20-100 cm-rel innovatív, gyors és fájdalommentes módon.

Páratlan testkezelés a természetes hatóanyagok és a speciális fáslik szinergiájával.

Mik is ezek a természetes anyagok, amelyek segítségével történik a kezelés?

Jordán tengeri kivonat – Jordán tengeri só, amely több mint 25 féle nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz a bőr egészségéhez (bróm, kálium, nátrium, magnézium, jód, vas stb.) Ezen elemek tisztító és méregtelenítő hatásuk, növelik a sejtek oxigén – ellátását, elősegítve a túlzott mennyiségű folyadék és salakanyagok és méreganyagok eltávolítását, visszaadva a bőr ásványi anyagtartalmát, ragyogóvá és élettel telivé varázsolva, csökkentve a bőr esztétikai hibáit.

Speciális fáslik – Különleges és innovatív, kiemelkedően feszes és ellenálló szalagok, melyek képesek felszívni, magukba tartani és kiengedni magas koncentrációjú hatóanyagokat, szereket, nyomelemeket.

A Jordán tengeri kivonat és a speciális fáslik egy úgynevezett Thermoios készülékben vannak 43 C fokra felmelegítve, így a tengeri kristályok feloldódnak a vízben, a fáslik pedig ezt magukba szívják.

Amikor a kristályok feloldódnak a vízben, egy olyan oldatot kapunk, aminek az ásványi anyag koncentrációja magasabb, mint a testünkben lévő, így amikor ezzel a speciális oldattal átitatott fáslikat a test köré tekerik elindul egy ozmózis csere – vagyis az ásványi anyagok bevonzódnak a testünkbe és ebből következőleg a méreganyagok kibocsátódnak a testünkből.

 

Hogyan történik a kezelés?

  1. A kezelés előtt lemérjük a testet 19 ponton
  2. A fáslizás előtt speciális zsírbontó krémmel bekenjük a testet
  3. A teljes test fáslizása
  4. 60 perc pihenés a fáslikban (infraszunában)
  5. A fáslik levétele után szintén 19 pontban lemérjük a testet, hogy lássuk hány cm-t veszített a test körfogatából
  6. A test rövid átmasszírozása

Hány kezelésre van szükség?

A Snellicento- ból 6 alkalomból álló kúra ajánlott. Az első 4 alkalmat kéthetente kell megismételni, majd havonta az utolsó két alkalmat. Az alkalmak között kiegészítő kezelésként ajánlott az infraszauna vagy lokális testekezelések a különösen problémás területekre.

 

Mondj búcsút a narancsbőrnek modern technológiával! Gyere el ingyenes konzultációra, ahol mindenre választ kapsz szakértőinktől!

A konzultáció ingyenes, és kötelezettség nélkül tájékozódhatsz a részletekről.