Snellicento

Snellicento

4 in 1  – méregtelenítés, zsírbontás, karcsúsítás, feszesítés
a Holt tenger tiszta és természetes hatóanyagaival.

A SNELLICENTO egy alakformáló és méregtelenítő testkezelés, a Holt tenger tiszta és természetes hatóanyagaival. A SNELLICENTO lehetővé teszi a test kerületének csökkentését 20-100 cm-rel innovatív, gyors, nem invazív és fájdalommentes módon.

A kezelés hatékonyságát, a Snelli gél és a természetes hatóanyagok garantálják, amelyek képesek a szövetközi folyadékok kidrénezésére. A kezelt vendég testét fáslikkal tekerjük körbe, melyek 100%-ban természetes jordán tengeri kivonatos, vizes lipofil oldattal vannak átitatva. A speciálisan finom fáslikat egy modern szerkezet, a THERMOIONOS belsejébe, egy aktív nanomolekulákkal telített oldatba merítik.

Snelli kép1

A Holt-tenger vize tízszer sósabb, mint a többi tengervíz, és több mint 25 féle értékes ásványt és nyomelemet tartalmaz. A bromid-, kalcium- vas-, jód- és kéntartalmon felül a magas magnézium- és káliumtartalom hat jótékonyan a bőr állapotára. A tisztító és méregtelenítő hatáson túl, növelik a sejtek oxigén-ellátását – és elősegítik a salakanyagok, méreganyagok eltávolítását – feltöltve a bőr ásványianyag-tartalmát. A kezelés hatására csökkennek a bőr esztétikai hibái, mint a cellulit, rugalmasabb lesz a bőr, enyhül az izomfájdalom, megszűnik a fáradtság, felpezsdül a keringés: a bőr újra egészséges, szép, élettel telivé válik.